Pavelló i piscina. El Pas de la Casa

Emplaçament
Parròquia d'Encamp
El Pas de la Casa
Projecte
1999
Obra
1999 - 2002
Promotor
Comú d'Encamp. Andorra
collaborators
PGI Grup
Contructora
Cevalls, S.A
Superfície construïda
8.744 m²
Premis
1r. premi. Concurs convocat pel Comú d'Encamp. 1998

Es tracta de l’ampliació de les instal·lacions del Centre esportiu i sòciocultural del Pas de la Casa, mitjançant la construcció d’un edifici polivalent annexat a l’edifici existent.

El programa previst és múltiple: aparcament, equipaments esportius (paddle, piscines, etc.), equipaments lúdics (solarium, massatges, sala de vídeos, biblioteca, etc.). És remarcable l’existència en planta coberta d’un solarium interior i d’un altre exterior protegit del vent i dotat d’un spa. Així mateix, es potencia el condicionament d’un bar-restaurant que té vistes sobre les piscines i tot l’espai exterior.

Tota l’estratègia organitzativa es recolza sobre la col·locació, a l’aparcament existent, d’unes noves rampes centrals de circulació. Es manté l’organització circulatòria perimetral de la planta actual del Centre esportiu, que s’amplia amb el nou edifici, constituint-se com el carrer interior vertebrador de totes les activitats, des d’on s’aconsegueix una magnífica apropiació de l’espectacular paisatge muntanyenc.