Residència amb centre de dia per a la gent gran. Granollers

Granollers
Projecte
2011
Promotor
Ajuntament de Granollers
collaborators
XXM Arquitectura
x.Ruscalleda
M.Lorenzo
Superfície construïda
6.500 m²
Premis
. Concurs convocat per..... 0

Un projecte al servei de la connectivitat urbana: en un futur proper, Granollers haurà de cobrir les vies del tren suturant, així, la gran desconnexió que hi ha entre les dues parts de la ciutat separades per les vies.

Alhora, es vol evitar el soterrani plantejant un accés i un aparcament enjardinats a la planta baixa que configuren una plaça porosa en contacte amb el carrer.

L’edifici gira al voltant d’un pi monumental que cal respectar.

Les dues primeres plantes son de formigó mentre que les altres quatre corresponents a dormitoris es fan amb una estructura metàl·lica lleugera prefabricada apte per a llums més petites.