Dos habitatges unifamiliars entre mitgeres. Terrassa

Emplaçament
Carrer del Bruc nº100 i 102
Terrassa
Projecte
2014
Promotor
INMUEBLES Y PROMOCIONES PROCTOR, SL
Superfície construïda
334 m²

Es proposa la construcció de dos habitatges unifamiliars entre mitgeres en els números 100 i 102 del carrer Bruc, dins de dues parcel·.les de 5m de façana cadascuna però amb fondàries diferents.
Els dos habitatges, formats per planta baixa, primera i segona, seran colindants i amb la mateixa descripció tant constructiva com de programa.

Des de la façana a carrer es planteja l’accés a la planta baixa de l’habitatge i al garatge per a un vehicle. A aquesta planta es situen els espais comuns de l’habitatge: la cuina, la sala d’estar, un bany, el traster amb espai per a les instal·lacions. L’escala s’ubica adossada a la mitgera Est.

A planta primera se situen tres habitacions dobles, i un bany complet interior. L’allargament de la planta baixa possibilita la disposició d’una terrassa pavimentada a la planta primera, amb accés des de l’habitació principal, que dona a la façana posterior.

A planta segona es situa un estudi diàfan en un únic espai, repetint l’esquema organitzatiu del nucli de comunicació vertical de l’escala de la planta primera, però enretirant el pla de façana per a possibilitar la creació d’una terrassa orientada a carrer. D’aquesta manera, aquest estudi situat en planta disposa d’una terrassa orientada a sud (carrer), de la mateixa manera que la planta primera disposa d’una terrassa orientada a nord (pati) per a l’habitació principal.