Habitatge unifamiliar entre mitgeres. Terrassa

Emplaçament
Carrer Balmes
Terrassa
Projecte
2014
Promotor
Inmuebles y Promociones Proctor, S.L.
Superfície construïda
208 m²
Pressupost
167.412 €
Premis
. . 0

Es proposa un nou habitatge unifamiliar entre mitgeres compost de planta baixa i primera, dins d’una parcel·la de 226.86 m2 de superfície amb 7,50m de façana al carrer Balmes i uns 30.25 m de fondària.

Des de la façana a carrer es planteja l’accés a la planta baixa de l’habitatge i al garatge per a dos vehicles. En aquesta planta es situen els espais comuns de l’habitatge: la cuina, la sala d’estar-menjador, un bany adaptat i un safareig. L’espai per a les instal·lacions i ubicació de la caldera es situa sota la escala i és accessible des del garatge. Els armaris d’escomeses es col·loquen a façana, al costat de l’accés de l’habitatge. El nucli vertical de comunicació es situa al centre de la planta i està compost per una escala de dos trams ubicada perpendicularment a la mitgera Oest, permetent una distribució de les estances orientades a nord i sud amb tota l’amplada de la façana lliure.

A planta primera es situen tres habitacions dobles, i dos banys complets (un d’ells situat a la façana del pati (amb ventilació i il·luminació natural), i l’altre (interior) amb il·luminació natural per lluernari en coberta). En planta primera també es disposa d’un traster interior, amb ventilació i il·luminació natural per lluernari en coberta.

L’allargament de la planta baixa possibilita la disposició d’una terrassa pavimentada en planta primera orientada al pati interior d’illa, amb accés des de l’habitació que dóna a la façana posterior (habitació principal).