Reforma interior d'un habitatge bifamiliar aïllat. Sant Cugat del Vallès

Emplaçament
Carrer Estapé nº56
Sant Cugat del Vallès
Projecte
2015
Promotor
Albert Salarich Sánchez i Mª del Vinyet Gisbert Robert
Superfície construïda
136 m²

ESTAT INICIAL:
La parcel·la objecte d’aquest projecte fa cantonada amb el Carrer Estapé i el Carrer Mestres. La seva superfície és de 526m2. La diferència de rasant de carrer entre el punt més alt i el més baix de la parcel.la és de 1.50m, sent l’accés pel carrer Estapé el punt alt, i l’accés pel carrer Mestres el punt baix.
A l’interior d’aquesta parcel·la hi trobem un habitatge bifamiliar, amb accés en planta baixa des del Carrer Mestres, format per un volum aïllat en planta baixa, planta primera i planta segona. La planta primera disposa d’un accés exterior per escales. Una escala interior comunica la planta baixa, primera i segona.
Al jardí també s’hi ubica una glorieta a mode de mirador o terrassa exterior coberta, essent un volum construït exempt i independent de la construcció principal i amb escales pròpies.
LA PROPOSTA:
Es proposa la reforma parcial interior de l’habitatge bifamiliar existent, així com l’ampliació de la terrassa exterior de la primera planta i la creació d’un nou accés (escales exteriors).
La reforma parcial interior és una intervenció mínima de reforma de banys, cuina, paviment, etc.
L’ampliació de la terrassa exterior es farà dins del límit urbanístic permès i permetrà unir físicament l’edifici principal amb la glorieta, de la que es preveu també la seva rehabilitació, creant així una única edificació principal amb una única escala d’accés.